Известие

Collapse
No announcement yet.

Шум в скоростната кутия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Може ли малко инфо чисто теоретично кое е маслото по каталог за тая кутия и кой с какво кара?

А лагери откъде купувате?

Предстои ми смяна на маслото, но искам да съм запознат като цяло с тази кутия. Благодаря.
    '05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
    Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6

Comment

Може ли малко инфо чисто теоретично кое е маслото по каталог за тая кутия и кой с какво кара?

А лагери откъде купувате?

Предстои ми смяна на маслото, но искам да съм запознат като цяло с тази кутия. Благодаря.
      -----------------------------------------------------

Колега, прави ли смяна на маслото?
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
      ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Препоръчаното от производителя в зависимост от модела:
        Attached Files
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

та не стана ясно лагерие откъде се купуват и ако се наложи синхронизатори откъде, понеже чета из чужди форуми че хората се оплакват от трудна смяна на предавки особено на 1->2 и 2->3 , най-вече сутрин на студено масло
          EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
          EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
          NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

ЕПЕР, там има парт номер на всяка част на колата. Взимаш го и търсиш аналози, като накладките, например. Аз мога да ти поръчам оригинални, но въпреки отстъпките цените няма да са мали. А мога и неоригинални, но ще ми дадеш оригиналните парт номера

Comment

Working...
            X